Ga verder naar de inhoud

Inschrijven aan KU Leuven

Je hebt besloten om je in te schrijven voor een verkorte educatieve masteropleiding maar je hebt de start van het academiejaar gemist? Geen probleem, je kan ook in het tweede semester van start gaan met een verkorte educatieve masteropleiding!

Ga in februari van start met de opleiding

Het tweede semester gaat van start op maandag 8 februari. Inschrijving voor het tweede semester kan van 3 tot 24 februari 2021. Om op een vlotte manier van start te gaan met de opleiding raden we je ten sterkste aan om je inschrijving voor de start van het tweede semester te voltooien, dus voor 8 februari.

Je inschrijving verloopt volledig online. Je hoeft je hiervoor dus niet te verplaatsen naar een campus. Meer informatie over de inschrijvingsprocedure aan KU Leuven.

Beschik je over een niet-Vlaams diploma? Dan moet je op tijd een online aanvraag indienen. Neem aandachtig de stappen door die je daartoe moet ondernemen.

Heb je een specifieke vraag over een opleiding of een campus?

Hoe zat het alweer met de toelatingsvoorwaarden? Welke opleidingsonderdelen kan ik precies volgen op welke campus? Hoe kan ik werk en gezin combineren met deze opleiding? Met deze en andere vragen kun je steeds terecht bij jouw Edu-studieloopbaanbegeleider.