Ga verder naar de inhoud

Inschrijven aan KU Leuven

Ben je overtuigd en heb je besloten om je in te schrijven voor een verkorte educatieve masteropleiding? Super! We zijn ontzettend blij je te mogen verwelkomen in één van de tien verkorte educatieve masteropleidingen.

Neem onderstaande informatie aandachtig door.

Ga in februari van start met (een deel van) de opleiding

Ook in het tweede semester kun je starten met een deel van de verkorte educatieve masteropleiding.

Benieuwd naar welke vakken je in het tweede semester kunt opnemen? Kom dan naar een infosessie of maak een afspraak met een Edu-studieloopbaanbegeleider.

Inschrijven

Het tweede semester gaat van start op maandag 14 februari. Inschrijven kan van 1 februari tot en met 2 maart 2022. Om op een vlotte manier van start te gaan met je opleiding en geen belangrijke informatie te missen, raden we je aan zo snel als mogelijk in te schrijven en dit ten laatste enkele dagen voor 14 februari. Alleen zo zorg je ervoor dat je inschrijving tijdig verwerkt is en je je studentenaccount tijdig kan activeren.

Je inschrijving verloopt volledig online. Je hoeft je hiervoor dus niet te verplaatsen naar een campus.

Beschik je over een niet-Vlaams diploma? Dan moet je op tijd een online aanvraag indienen. Neem aandachtig de stappen door die je daartoe moet ondernemen.

Ik ben ingeschreven, wat nu?

Wegwijs aan KU Leuven

Het is belangrijk om voorbereid te starten aan je studie.

Zeggen de termen KU Loket, Toledo, ISP en IER je niet veel (meer)? Neem het digitaal stappenplan "Wegwijs aan KU Leuven" aandachtig door en start vlot met je opleiding.

Onthaalmomenten

Om je de nodige praktische, organisatorische en inhoudelijke informatie te bezorgen, worden er onthaalactiviteiten op de campussen georganiseerd.

Heb je ondersteuning nodig bij je inschrijving?

Heb je nog vragen over het traject? Heb je ondersteuning nodig bij de inschrijvingsprocedure of bij het invullen van jouw ISP? Je kunt steeds terecht bij jouw Edu-studieloopbaanbegeleider.

Jongen met oudere man in gesprek