Ga verder naar de inhoud

Inschrijven aan KU Leuven

Ben je overtuigd en heb je besloten om je in te schrijven voor een verkorte educatieve masteropleiding? Super! We zijn ontzettend blij je te mogen verwelkomen in één van de tien verkorte educatieve masteropleidingen.

Neem onderstaande informatie aandachtig door.

Schrijf je tijdig in!

Het academiejaar gaat van start op maandag 27 september 2021.

(Voor)inschrijven kan vanaf midden maart 2021. In de loop van de zomer zal je inschrijving definitief verwerkt worden. Je inschrijving verloopt volledig online. Je hoeft je hiervoor dus niet te verplaatsen naar een campus.

Om op een vlotte manier van start te gaan met je opleiding en geen belangrijke informatie te missen, raden we je aan zo snel als mogelijk in te schrijven en dit ten laatste enkele dagen voor 27 september. Alleen zo zorg je ervoor dat je inschrijving tijdig verwerkt is en je je studentenaccount tijdig kan activeren.

Beschik je over een niet-Vlaams diploma? Dan moet je op tijd een online aanvraag indienen. Neem aandachtig de stappen door die je daartoe moet ondernemen.

Ik ben ingeschreven, wat nu?

Studentenaccount en ISP 

Nadat je officieel bent ingeschreven is het belangrijk om zo snel als mogelijk

  • je studentenaccount te activeren. Hiermee kun je inloggen op KU Loket met je studentendossier en het elektronische leerplatform Toledo. Alle officiële communicatie van de universiteit komt op je studentenmailadres toe.
  • je Individueel Studieprogramma (ISP) samen te stellen. In het ISP leg je vast welke opleidingsonderdelen je gedurende het academiejaar zal volgen. Let op, ook het invullen van je ISP is gekoppeld aan deadlines.

Onthaalmomenten

Om je de nodige praktische, organisatorische en inhoudelijke informatie te bezorgen, worden er verschillende (digitale) onthaalactiviteiten:

  • Welkom (terug) aan de KU Leuven
  • Welkom op de campus
  • Welkom in de verkorte educatieve masteropleiding

Kijk tijdig na op welke onthaalmomenten je verwacht wordt.

Heb je ondersteuning nodig bij je inschrijving?

Heb je nog vragen over het traject? Heb je ondersteuning nodig bij de inschrijvingsprocedure of bij het invullen van jouw ISP? Je kunt steeds terecht bij jouw Edu-studieloopbaanbegeleider.

Jongen met oudere man in gesprek