Ga verder naar de inhoud

Nascholingen

Edu ondersteunt de professionele ontwikkeling van leraren ook eens ze in het onderwijsveld actief zijn.

Ben je al aan de slag in het onderwijsveld en zet je graag in op je professionele ontwikkeling? Ontdek hier het nascholingsaanbod!

Edu-nascholingsaanbod

LIMBOacademy

In ‘Leren in maatschappelijk betrokken onderwijs’ of kortweg LIMBO geven de Edu-partners vorm en inhoud aan de algemene educatieve vorming van (toekomstige) leraren. De LIMBOacademy voorziet in een professionaliseringaanbod dat open staat voor zowel studenten binnen de lerarenopleidingen als alle geïnteresseerden uit het onderwijsveld.

Postgraduaat digitale didactiek

Deze permanente vormingsopleiding bereidt opleidingsverstrekkers en opleidingsondersteuners voor op het gebruik van technologie in de onderwijspraktijk en biedt handvaten aan om een sterk ondersteunend en doeltreffend ICT-schoolbeleid te realiseren. De inhoud van deze opleiding wordt aangeboden door experten in een unieke samenwerking tussen VIVES, KU Leuven en Eekhout Academy.

Verwerf een bijkomend bekwaamheidsbewijs

Je wil je tewerkstellingskansen en inzetbaarheid vergroten in het werkveld? Dat kan door het verwerven van een bijkomend vereist bekwaamheidsbewijs voor een bepaald onderwijsvak.

Nascholingsaanbod KU LEUVEN, VIVES en LUCA

VIVES

Eekhout Academy, een partnerschap tussen KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, Hogeschool VIVES en Katholiek Onderwijs Vlaanderen regio West-Vlaanderen, is een open netwerkplatform voor professionalisering in het onderwijs.

LUCA School of Arts

Klaar met je opleiding maar nog interesse in een bepaald specifiek domein om verder in te studeren? LUCA School of Arts biedt gespecialiseerde en actuele trajecten aan op maat van de flexibele student.

KU LEUVEN

Als leraar kun je bij KU Leuven terecht voor vormings- en lesmateriaal in het kader van SO-HO oriëntering, een ruim aanbod aan nascholingen en initiatieven rond wetenschapscommunicatie.