Ga verder naar de inhoud

Nascholingen

Ben je al aan de slag in het onderwijsveld en zet je graag in op je professionele ontwikkeling? Ontdek hier het nascholingsaanbod!

Leren In Maatschappelijk Betrokken Onderwijs

Leren In Maatschappelijk Betrokken Onderwijs (LIMBO) verwijst naar een groot aanbod van events over onderwijsgerelateerde thema's. Het vormt een verplicht of keuze-opleidingsonderdeel voor de studenten van de Edu by KU Leuven, VIVES en LUCA School of Arts opleidingen. Ook studenten in tal van andere educatieve master- en bacheloropleidingen van de associatiepartners kunnen dit opleidingsonderdeel volgen. Het aanbod staat daarnaast open voor alle geïnteresseerden uit het onderwijsveld. De aanwezigheid van zowel studenten als leerkrachten, directies, zorgcoördinatoren, ... zorgt voor een zeer verrijkende wisselwerking!

Nascholingsaanbod KU LEUVEN, VIVES en LUCA

VIVES

Eekhout Academy, een partnerschap tussen KU Leuven Campus Kulak Kortrijk, KH VIVES en Katholiek Onderwijs Vlaanderen regio West-Vlaanderen, is een open netwerkplatform voor professionalisering in het onderwijs.

LUCA School of Arts

De publicatie van het nascholingsaanbod van LUCA School of Arts is tijdelijk uitgesteld. Er volgt snel meer informatie.

KU LEUVEN

Als leraar kun je bij KU Leuven terecht voor vormings- en lesmateriaal in het kader van SO-HO oriëntering, een ruim aanbod aan nascholingen en initiatieven rond wetenschapscommunicatie.