Ga verder naar de inhoud

Online Edu-infodag

Op 14 januari 2021 organiseren we een online infoavond. Je kunt chatten met opleidingsexperten of studietrajectbegeleiders van 19 tot 20.30 uur.

Voor elke opleiding kun je nu al een presentatie bekijken die wordt gegeven door een expert, net zoals je deze gekregen zou hebben tijdens een infodag op de campus. Raadpleeg hieronder de presentatie van de opleiding waarin jij interesse hebt.

Naar de presentaties

Educatieve graduaatsopleiding

Heb je een getuigschrift secundair onderwijs en/of een graduaatsdiploma (HB05) en minstens drie jaar nuttige beroepservaring in een technisch of praktisch vak en wil je jouw beroepservaring delen in de klas, dan kan je de educatieve graduaatsopleiding volgen.

Verkorte educatieve bachelor

Je hebt minstens een bachelordiploma in een bepaald domein (niet leraar) en je wil je kennis in deze materie graag delen met jongeren en/of volwassenen, dan kan je de verkorte educatieve bacheloropleiding volgen.

Verkorte educatieve master

Met een domeinspecifiek masterdiploma in de hand en veel zin om je vakkennis te delen met anderen, kan je intekenen voor één van de twaalf educatieve masteropleidingen.