Ga verder naar de inhoud

Cultuurwetenschappen - Aanbod op verschillende locaties

Je kunt je inschrijven voor de verkorte educatieve master in de cultuurwetenschappen op de campussen in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Diepenbeek, Geel, Gent, Kortrijk en Leuven.

Let op! Je kunt de opleiding niet volledig op elke campus volgen.

Programmagids

Voor gedetailleerde planningsinformatie per campus en per opleidingsonderdeel verwijzen we je door naar de programmagids. In de programmagids vind je terug waar elk opleidingsonderdeel wordt aangeboden en hoeveel contactmomenten er per opleidingsonderdeel georganiseerd worden.

Kom je graag snel te weten waar elke vakdidactiek wordt aangeboden, raadpleeg dan de pagina campusspecifiek aanbod vakdidactieken.

De informatie in de programmagids geldt voor het huidige academiejaar (2020-2021).

Door het Vlaanderenbrede aanbod krijg je de kans om, op een campus naar keuze, opleidingsonderdelen te volgen die meer aansluiten bij je interesses of beter passen in je uurrooster.

In je individueel studieprogramma kun je dus ook de keuze maken voor een opleidingsonderdeel op een andere campus.

Meer over leraar worden

Loopbaan van een leraar

Het lerarenberoep is erg gevarieerd en houdt heel wat meer in dan lesgeven. Je kan met je diploma terecht in een veelvoud aan contexten binnen en buiten het onderwijs.

Kostprijs, beurzen en opleidingsverlof

Studeren kost geld. Gelukkig zijn er ook heel wat financiële tegemoetkomingen waardoor studeren haalbaar blijft. Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld? Heb ik recht op extra ondersteuning als werkzoekende of werknemer?

Inschrijven

Heb je voldoende informatie en wil je de opleiding starten in september of in februari? Schrijf je dan nu in via de inschrijvingsmodule van de deelnemende instellingen.